Om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren en flexibel te zijn qua inzetbaarheid, beschikt DSS-Drilling zelf over het benodigde materieel. Momenteel bestaat ons machinepark uit de volgende boorstellingen:

3x Wizard 1c

https://www.dss-drilling.nl/wp-content/uploads/2017/03/w-24-bewerkt.jpgDe Wizard 1C is een middelgrote rupsboorstelling, die vanwege de wendbaarheid geschikt is voor het werk in een kleine ruimte. In combinatie met een ponton kan deze machine ook op het water worden ingezet. De Wizard 1C is geschikt voor pulsboren en avegaarboringen.

Specificaties:

  • Aantal beschikbaar: 3
  • Pulsboren diameters 127, 168, 219 mm
  • Holle en volle avegaren
  • Vertoeren 219 – 168 – 127 mm
  • Diepte: tot 50 meter, afhankelijk van de geologie en diameter

Geoprobe 54LT

Bodemsanering, In-situ saneringDe Geoprobe 54 LT is een bijzonder compacte machine met het ‘direct push systeem’ en in te zetten voor geo- en milieutechnisch bodemonderzoek. Bij DSS-Drilling wordt de Geoprobe voornamelijk gebruikt voor bodeminjecties bij saneringswerken en het plaatsen van peilbuizen met verloren punt. Daarnaast zetten we de Geoprobe 54 LT in voor het nemen van bodemmonsters uit liners of via window sampling.

Elektrische boorstelling

Tevens beschikken wij over een elektrische boorstelling welke voornamelijk ingezet kan worden bij inpandige boorwerkzaamheden.